Navigáció átugrása.

Hanglemez, bakelit lemezbolt
LP-CD adás-vétel, Record shopVINYL (BAKELIT) LEMEZEK - LP - CD
(VPI lemezmosóval takarított hanglemezek)

Hanglemezboltunk szállítási postaköltségei és vásárlói tájékoztatás.

Tisztelt vásárlóink!

Jelenleg a következő szállítási módokat, illetve díjakat ajánljuk Önöknek.
Postai utánvétes csomagküldés nincs.

 • 2 kg-ig (1-7 LP) házhoz szállítva Postai csomagként 1530 Forint
 • Posta Pont és Postán átvehető csomag, az Önhöz legközelebb eső postán 1300 Forint
 • Posta csomagautomata 900 Forint
 • Személyes átvétel Kecskeméti üzletünkben ingyenes
 • CD lemeznél 600 Forint, több darabnál kombinálva a postaköltség
 • hanglemezhez gyártatott speciális biztonságos karton csomagolásunk ingyenes
 • Internetes rendelés esetén 3000 Ft feletti összeg a minimum
 • Termékeinket (Vinyl LP,CD) a rendeléstől számítva 3 munkanapig áll módunkban tartani, utána automatikusan visszakerül a rendszerbe, mivel nem történt meg a számla kiegyenlítése.

      

A hanglemezek és boritók állapotát, minőségi jellemzését nemzetközi jelöléssel adjuk meg melyek a következők:

 • SS: steal sealed/Gyári bontatlan, fóliázott hanglemez
 • M: mint/Újszerű, kifogástalan állapotú karcmentes hanglemez
 • EX: excellent/kevésbé használt, felületi hajszálkarcok lehetségesek, de a hanganyagban lejátszáskor nem hallható sérülés
 • VG: very good/használt, sokszor lejátszott hanglemez, felületi, vagy mélyebb karc található, zavaró sercegés lehetséges
 • G  :good/ erősen használt hanglemez, folyamatos sercegés lehetséges. A borító esetében nagyobb kopások, rövidebb élszakadás vagy felületi kopás található .
 • Hanglemezeinket vizuállisan minősítjük!

A (plussz, mínusz) + -  jelölés egyfajta köztes állapotminősítésként szolgál

 

A rendelés pofonegyszerű !

Nálunk akár regisztrálás nélkül is vásárolhatsz.

Válaszd ki LP hanglemez - CD katalógusunkból a Neked tetsző albumot,vinyl-t "bakelitlemezt".

A kiválasztott hanglemezek képe mellett található "Kosárba" gombra kattintva a termék rendszerünkbe kerül.

Weboldalunk tetején látható Kosár menüpont, vagy a "hozzáadva az Ön vásárlói kosarához"-ra klikkelve ellenőrizhetjük hanglemezeink, CD korongjaink rendelés feladása előtti állapotát.

Értesíteni a Rendelés feladása gombra kattintva tudsz, kitöltve a szállítási címmel, vagy:

Visszaigazolunk, s megbeszéljük a fizetési lehetőségeket

 • banki utalással
 • postai rózsaszín utalvánnyal

 • PayPal elektronikus pénz utalással ( + 5% PayPal jutalék)

 • személyesen átvehető üzletünkben (Kecskemét, Vörösmarty u. 6  a nagy Postával szemben lévő kis utcában)


Az oldalunkon található lemezek, cd-k megvásárolhatóak közvetlen az üzletben(Kecskemét Vörösmarty u,6.) nyitva tartás: hétfő-péntek 11.00 - 18.00 óráig,szombaton 10.00-12.30 óráig)

Webáruházunkból történő vásárlás esetén a  vásárló automatikusan regisztrált felhasználó lesz weblapunkon, a belépéshez szükséges adatokat a megadott e-mail címre küldjük. A következő vásárlás előtt érdemes bejelentkezni az egyszerűsített ügyvitel céljából.

A weboldalunkról megrendelt hanglemezt LP-t, CD-t a vásárló kérésére biztonságosan, szakszerűen csomagolva a Magyar Posta mindenkori díjszabásai és kézbesítési időpontjai alapján juttatjuk el vásárlóinkhoz.

Megrendeléseket e-mailben shop@victoraudio.hu ,vagy telefonon 76/417 672, 70/512 2889 fogadunk el amit vissza is igazolunk, hogy a termék megtalálható e abban a pillanatban a készletünkben.

A PayPal elektronikus átutalási mód, a www.paypal.com oldalon történő regisztrációt követően lehetővé tesz azonnali és ingyenes átutalást bankkártyáról.

A tárgynap leadott rendelést még aznap fel tudjuk általában adni postára, ami Magyarországon belül, 95%-ban másnapra meg is érkezik.

 

Mivel a hanglemezek listáját hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy az az Ön által kiválasztott hanglemez már eladásra került. Kérjük, hogy a visszaigazolást megelőzően semmilyen formában ne küldjön pénzt.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, rendelkezésére állunk a +36 70 512 2889 telefonon, vagy a shop@victoraudio.hu e-mail címen. 


A TERMÉKEKRŐL ÉS ÁRAKRÓL

Üzletünkben és a weboldalunkon megtalálható termékek (LP, CD) új és használt termékek- minőség megjelöléssel- HU forint és EU árban megadva, minden estben egy db termékre vonatkozik.

 

SZÁLLITÁS - MEGRENDELÉS - FIZETÉS

Weboldalunkról megrendelt (E-mail) terméket a vásárló kérésére szakszerűen csomagolva a Magyar Posta mindenkori díjszabásai és kézbesítési időpontjai alapján juttatjuk el vásárlóinkhoz.

Megrendeléseket E-mailben - shop@victoraudio.hu - fogadunk el amit vissza is igazolunk, hogy a termék megtalálható készletünkben.

Az E-mailben megrendelt termék ára + postaköltség jelenti azt az összeget melyet a megrendelőnek postai csekken vagy banki utalással kell kiegyenlítenie az általunk E-mailben közölt számla alapján amit minden esetben a megrendelővel egyeztetünk.

JOGI TUDNIVALÓK:

SZAVATOSSÁG

A VICTOR AUDIO kizárólag eredeti, a hazai vagy külföldi kiadók által megjelentetett kiadványokat forgalmaz, ezekre a kiadók - a mindenkori jogszabályoknak megfelelően - garanciát vállalnak. A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézése tekintetében a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadók.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

Ön az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Ez esetben a visszaszolgáltatási költségeket Ön köteles állni, az eladó pedig köteles az Ön által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 (harminc) napon belül visszafizetni. A visszaküldendő termékeket biztonságos csomagolásban, sérülésmentesen, postai úton, ajánlott-tértivevényes formában fogadjuk csak el.

Az elállás joga hang és képhordozók (Pl. LP, CD, DVD, Blu-Ray) csak bontatlan csomagolású termék esetén gyakorolható.
 

A Victor Audio Webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A  Victor Audio Webáruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul és a valóságnak megfelelően kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.
Fizetés: Előreutalás, Postai Csekk, PayPal, Bankkártya

Egyéb feltételek

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a webáruházban szereplő árak és egyéb adatok megfeleljenek a valóságnak, az esetlegesen szereplő hibákért ugyanakkor felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a megrendelt termék árában vagy elérhetőségében változás következett be, a megrendelőt erről e-mailben értesítjük. A termékekről feltüntetett képek egyes esetekben eltérhetnek a termék valódi külsejétől.

 

FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS:

A victoraudio.hu-n keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

Victor Audio nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a weboldal használatából, vagy üzemzavarából, az adatok bárki által történő megváltoztatásából, az információtovábbítási késedelemből adódó,vírusok okozta, szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.

Victor Audio jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra.

ADATVÉDELEM:

A Victor Audio Webáruház kiemelt célja a weboldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, egyúttal elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A Victor Audio Webáruház a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

Adatvédelmi szabályzatunkban kinyilvánítjuk azokat az elveket, melyek meghatározzák a személyes adatok védelmével kapcsolatos politikánkat és mindennapos gyakorlatunkat, bemutatjuk azokat a szolgáltatásokat, melyek során látogatóinktól személyes adatokat kérünk, nyilatkozunk továbbá arról, hogy milyen célokra, és hogyan használjuk fel az ilyen jellegű adatokat, illetve hogyan biztosítjuk a személyes adatok megőrzését és védelmét.
A Nyilatkozat kialakítása során figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat, különös tekintettel az alábbiakra:

- A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
- Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
- A hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések;
- A hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet;
- Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
- A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre;
- Az Online Privacy Alliance ajánlásai.

Amennyiben látogatóink közül bárki úgy érzi, hogy a jelen nyilatkozatban foglaltakon túlmenően további kérdése lenne, vagy problémája merülne fel, illetve olyan észrevételt tenne, amely a nyilatkozat alapján számára nem, vagy nem teljesen egyértelmű, illetve magyarázatra szorul, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: shop@victoraudio.hu
Ha a személyes adatokat olyan módon szeretnénk felhasználni, hogy ez a felhasználási mód eltérne a személyes adatok gyűjtésekor meghirdetett elvekkel és célokkal, akkor előzetesen e-mailen keresztül értesítjük az érintetteket, akiknek felajánljuk azt a lehetőséget, hogy eldönthessék, vállalják-e, azaz hozzájárulnak-e az új feltételek mentén is személyes adataik korábbiaktól eltérő módon történő kezeléséhez.
 

Az adatkezelési alapfogalmak

Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul, vagy azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete elrendeli. Törvény közérdekből – adatok körének kifejezett megjelölésével – elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát. Minden egyéb esetben a nyilvánosságra hozatalhoz az érintett hozzájárulása, különleges adat esetében írásbeli hozzájárulása szükséges. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt vagy a nyilvánosságra hozatal céljából általa átadott adatok tekintetében.
Az adatkezeléssel és a látogatók személyes adatainak a védelmével kapcsolatos előírások kizárólag a természetes személyekre vonatkoznak tekintettel arra, hogy a személyes adatok is kizárólag természetes személyek vonatkozásában értelmezhetőek (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. 2.§ 1. pont alapján), ezért jelen nyilatkozat kizárólag természetes személyek a személyes adatainak kezelése vonatkozásában bír kötelező erővel.

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos legfontosabb alapelvek

- Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet.
- Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie a céljának.
- Adatkezelés során csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas.
- Az adatkezelés csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig történhet.
- A személyes adatok – törvényi előírás hiányában – kizárólag a látogató hozzájárulása esetén kezelhetőek.
- Az adatszolgáltatás – önkéntes, vagy kötelező – jellegét az adatfelvételt megelőzően ismertetni kell. Kötelező adatszolgáltatás esetén meg kell jelölni az adatkezelést elrendelő jogszabályt.
- Az adatkezelés során az adatokat csak a megjelölt célra szabad felhasználni.
- Az adatkezelés célja mellett egyértelmű tájékoztatást kell közzétenni arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni.
- Az adatok tárolását az adatkezelés céljával arányban állóan, az adatkezelés céljához szükséges ideig biztonságos módon kell megvalósítani.

Az adatkezelő köteles gondoskodni az adatok biztonságáról, valamint köteles megtenni azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, kialakítani azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.

- Az adatokat védeni kell különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás, vagy törlés, illetőleg sérülés vagy megsemmisülés ellen.
- A látogató az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhet, illetve ellenőrizheti adatai tartalmát, igény szerint bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve törlését.
- A látogató az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja.
- Az adatfeldolgozás általában gépi úton történik.
- Az adatkezelés céljának teljesülésével egyidejűleg az adatok törlését a jogszabályi előírások alapján kell elvégezni.
- Az adatok akkor továbbíthatóak, valamint a különböző adatkezelések akkor kapcsolhatóak össze, ha a látogató ahhoz hozzájárult, vagy törvény azt megengedi, és ha az adatkezelés feltételei minden egyes személyes adatra nézve teljesülnek.
- Az adatkezelések megvalósítása előtt a szolgáltatónak – a jogszabályi előírások figyelembevételével – érthető és egyértelmű tájékoztatást kell közzé tennie az adatfelvétel módjáról, céljáról és – az adatszolgáltatás önkéntessége esetén – az önkéntes jelleg feltüntetéséről.

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos értelmező megjegyzések

Amikor látogatóink a Victor Audio Webáruház weboldalain tartózkodnak, általában megtehetik ezt anélkül, hogy fel kellene fedniük saját kilétüket, vagy bármilyen személyes jellegű adatot kellene megadniuk. Vannak azonban olyan szolgáltatások, programok, amelyek teljeskörű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak (például nevének, e-mail címének vagy postacímének, demográfiai adatainak, stb.) megadása, illetve ismerete.
Személyes azonosításra alkalmas adatokon, információn azokat a természetes személyekre vonatkozó személyes adatokat értjük, melyek segítségével valakit személyében azonosítani lehet, valakivel kommunikációs kapcsolatba lehet kerülni.

Nem minősülnek személyes adatnak azok az anoním információk, melyeket a személyes azonosíthatóság kizárásával gyűjtenek és természetes személlyel nem hozhatóak kapcsolatba, illetve azok a demográfiai adatok sem minősülnek személyes adatnak, melyeket úgy gyűjtenek, hogy nem kapcsolják hozzá azokat azonosítható személyek személyes adataihoz, s ezáltal nem állítható fel kapcsolat természetes személlyel.

Általános elvként nyilvánítjuk ki, hogy minden olyan esetben, amikor személyes adatokat kérünk látogatóinktól, a szükséges tájékoztató szöveg elolvasása és értelmezése után szabadon dönthetnek arról, megadják-e a kért információkat. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy amennyiben valaki nem adja meg személyes adatait, olykor előfordulhat, hogy nem tudja az adott, személyes adat megadásához kötött szolgáltatást igénybe venni.

A Victor Audio Webáruház semmilyen körülmények között nem gyűjt különleges adatokat, amelyek faji eredetre, nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más meggyőződésre, egészségi állapotra, kóros szenvedélyre, szexuális életre, valamint büntetett előéletre vonatkoznak.
Jelen Adatvédelmi szabályzat a látogatók nem nyilvánosságra szánt, hanem a Victor Audio Webáruház rendelkezésére bocsátott személyes adatainak védelmével kapcsolatos. Ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét, az ilyen információkra az Adatvédelmi szabályzat hatálya nem terjed ki.
Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges regisztráció során elemi demográfiai adatokat (kor, nem, végzettség, foglalkozás, családi állapot, lakóhely) is kérünk látogatóinktól. Az ilyen adatokat egyfelől elemzési célokra, másfelől szolgáltatásaink minőségének javításához, fejlesztéséhez, továbbá, a látogatók igényeinek teljes körű kielégítéséhez alkalmas szolgáltatások nyújtásának elősegítésére használjuk fel, harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki azokat, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján.

Amennyiben a Victor Audio Webáruház egyes oldalain regisztrációra kérjük látogatóinkat, minden esetben feltüntetjük, hogy mely adatokat kérjük “kötelező” jelleggel megadni. A kötelező kifejezés jelen esetben nem az adatfelvétel kötelező jellegére utal, hanem arra, hogy vannak olyan rekordok, amelyek kitöltése nélkül a regisztráció sikerrel nem zárulhat, így bizonyos mezők kitöltetlenül hagyása, vagy nem megfelelő kitöltése a regisztráció elutasításához vezethet. A kötelezően kért adatokat azonban olyan általánosított formában kérjük látogatóinktól, hogy azok semmilyen személyes azonosításra nem lehetnek alkalmasak.

A látogatóink által biztosított személyes, illetve egyéb adatokat nem egészítjük ki és nem kapcsoljuk össze más forrásból származó adatokkal, vagy információval. Amennyiben a jövőben különböző forrásokból származó adatok ilyenfajta összekapcsolására kerülne sor, ezt a tényt kizárólag a megfelelő tájékoztatást követően, előzetesen adott látogatói hozzájárulás esetén tesszük meg. Amennyiben látogatóink személyes adatokat bocsátanak a rendelkezésünkre, minden szükséges lépést megteszünk, hogy biztosítsuk ezeknek az adatoknak a biztonságát – mind a hálózati kommunikáció (tehát online adatkezelés) során, mind az adatok tárolása, őrzése (tehát offline adatkezelés) során. Harmadik országba (külföldre) a Victor Audio Webáruház felhasználói adatokat nem továbbít.
A személyes adatokhoz csak az illetékes munkaköröket betöltő személyek férhetnek hozzá – magas szintű hozzáférési kontrollok alkalmazása mellett.

A személyes adatok változtatása, törlése

A Victor Audio Webáruház biztosítja, hogy a látogatók elérhessék, javíthassák és kiegészíthessék saját személyes adataikat azokon a kommunikációs csatornákon keresztül és ugyanolyan lehetőségek biztosításával, melyek révén a személyes adataikat korábban a rendelkezésünkre bocsátották. Ezáltal szeretnénk biztosítani azt, hogy ezek az ügyfeleink személyes adatai mindig frissek, pontosak és időszerűek legyenek.
Ha bármelyik látogatónk kéri, hogy személyes adatait töröljük ki saját rendszerünkből (természetesen bizonyos esetben vállalva azt, hogy attól fogva nem, vagy nem olyan módon tudja igénybe venni azt a szolgáltatást, amelyhez ezek az adatok tartoztak), indokolt esetben ezt haladéktalanul teljesítjük úgy, hogy az adatbázisainkból kitöröljük a megfelelő, látogató által megjelölt rekordokat.

Hírlevél adatvédelem

A portálon való regisztrációval a felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó adatait a Victor Audio Webáruház az adatbázisában rögzítse, azokat kezelje továbbá piackutatási és közvetlen üzletszerzési célból felhasználhassa. A Victor Audio Webáruház a felhasználó által megadott adatokat bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat nem adja át. Az előbb írt adatfelhasználás körébe tartozik az is, hogy a Victor Audio Webáruház a felhasználó e-mail címét felhasználva a felhasználóval közvetlen megkeresés módszerével reklámot (pl. hírlevelet) közöl. A felhasználó az előbb írt közvetlen megkeresés módszerével történő reklám közléshez a portálon (és bármely szolgáltatásán) való regisztrációval kifejezetten hozzájárul.

A felhasználó kijelenti, hogy a fent írt adatkezelés, adatfelhasználás, közvetlen megkeresés módszerével történő reklám közlés vonatkozásában a portálon való regisztráció által adott kifejezett és egyértelmű hozzájárulása önkéntes, valamint a hozzájárulását a megfelelő tájékoztatás, információk birtokában adja meg.

A felhasználó tudomással bír arról, hogy a hozzájáruló nyilatkozatát bármikor korlátozás és indokolás nélkül a Victor Audio Webáruház-vel írásban közölve visszavonhatja, mely esetben a felhasználó adatai törlésre kerülnek és a felhasználó részére közvetlen megkeresés módszerével reklám nem kerül közlésre.

A Hírlevél adatkezelését a Victor Audio Webáruház végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket a Victor Audio Webáruház korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni.
A Hírlevél szolgáltatást a látogatók önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a hírlevél szolgáltatás csak regisztráció után vehető igénybe.

Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján a Victor Audio Webáruház köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni.

Látogatók és hírlevél olvasók technikai jellegű adatainak rögzítése

A honlapok látogatása és a hírlevelek megnyitása során a Victor Audio Webáruház rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval a Victor Audio Webáruház nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.
A testre szabott kiszolgálás érdekében a Victor Audio Webáruház a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. cookie-t helyezhet el. A cookie-t a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa.

Hírlevél adatfelvétel és feliratkozás

A Victor Audio Webáruház weboldalainak kódja, továbbá a kiküldött hírlevelek html kódja külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmaznak. A külső szerverek segítik a weboldalakon és a hírlevélben megtalálható reklámok megjelenítését, továbbá a látogatottsági adatok független auditálását. E szolgáltatók a Victor Audio Webáruház megbízásából személyes adatot nem, csupán az egyénre utaló információktól megfosztott adatokat jogosultak kezelni.

A hírlevél szolgáltatás – funkciójából adódóan – csak regisztrált felhasználók számára vehető igénybe. A regisztráció az e-mail cím megadásából, és az ezt követő visszaigazolási eljárásból áll melynek során a Victor Audio Webáruház meggyőződik arról, hogy valóban a jogosult jelentkezett a hírlevélre. Az adatszolgáltatás önkéntes, bármikor visszavonható. Ezen adatokat a Victor Audio Webáruház nyilvánosságra nem hozza, viszont harmadik személynek átadhatja, ha ahhoz az érintett előzetesen hozzájárul.

A hírlevelek reklámüzenetet tartalmazhatnak. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a reklámozó üzleti jellegű üzenetet küldjön számukra.
A megadott e-mail címet és a visszaigazoló e-maillel a Victor Audio Webáruház birtokába került nevet kérelemre törli a rendszerből. A hírlevélről a felhasználó bármikor leiratkozhat a honlapon, valamint a hírlevélben található leírás szerint. A leiratkozás biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a leiratkozási kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást leírjon a hírlevélről. Amennyiben a felhasználó minden hírlevélről leiratkozik, úgy adatai külön kérés nélkül törlésre kerülnek. A sikertelen feliratkozási kérelmek és az azokkal továbbított személyes adatok (e-mail cím, esetleg név) a próbálkozástól számított 7. napon törlésre kerülnek.

Érvényes 2014. április 1-től.