Navigáció átugrása.

Hanglemez, bakelit lemezbolt
LP-CD adás-vétel, Record shop

(VPI lemezmosóval takarított hanglemezek)

Hit Explosion Of The 70's -3LP-

3.000 Ft
Album adatai
Hit Explosion Of The 70's
Kiad√°si √©v: 
√Ār eur√≥: 
Cikksz√°m: 16532

A1 Brownsville Station Smokin' In The Boys Room 2:54
A2 The Ohio Players* Funky Worm 2:39
A3 Jim Stafford Spiders And Snakes 3:03
A4 Johnny Nash Stir It Up 3:01
A5 Barry White I'm Gonna Love You Just A Little More, Baby 4:08
A6 Jerry Lee Lewis Drinkin' Wine 2:24
A7 B.B. King To Know You Is To Love You 2:59
A8 The Pointer Sisters* Yes We Can Can 3:46
A9 Maureen McGovern The Morning After (Song From "The Poseidon Adventure") 2:23
A10 The O'Jays Love Train 2:57
B1 Clint Holmes Playground In My Mind 2:52
B2 Dr. Hook And The Medicine Show* Cover Of The "Rolling Stone" 2:52
B3 The Stylistics You'l Never Get To Heaven 3:00
B4 Lobo (3) I'd Love You To Want Me 3:08
B5 Four Tops Ain't No Woman (Like THe One I've Got) 2:07
B6 Deodato* Also Sprach Zarathustra 4:03
B7 Dobie Gray Drift Away 3:08
B8 Donna Fargo The Happiest Girl In The Whole U.S.A. 2:07
B9 Billy Paul Me & Mrs. Jones 4:07
B10 Ian Thomas (2) Painted Ladies 2:35
C1 Rhythm Heritage Theme From "S.W.A.T." 2:39
C2 Hot Chocolate You Sexy Thing 3:09
C3 Jackson 5* Dancing Machine 2:19
C4 Blue Magic Sideshow 4:05
C5 Greg Allman* Midnight Rider 2:39
C6 Temptations* Keep Holdin' On 2:28
C7 Barry Manilow Could It Be Magic 3:29
C8 Wet Willie Keep On Smiling 2:14
C9 Major Harris Love Won't Let Me Wait 3:41
C10 Melissa Manchester Just Too Many People 2:45
D1 The Who Squeeze Box 2:37
D2 Salsoul Orchestra* Tangerine 2:52
D3 Allman Brothers Band* Ramblin' Man 3:24
D4 Eddie Kendricks Keep On Truckin' 2:48
D5 Marshal Tucker Band* This Old Cowboy 3:34
D6 Outlaws Green Grass And High Tides 2:18
D7 Travis Wammack More Power To You 2:21
D8 Average White Band Cut The Cake 3:35
D9 Charlie Ross Without Your Love (Mr. Jordan) 3:09
D10 Abba Waterloo 2:42
E1 Barry White Never, Never Gonna GIve Ya Up 3:57
E2 Aretha Franklin A Natural Woman (You Make Me Feel Like) 2:43
E3 The Stylistics Break Up To Make Up 2:54
E4 The Grass Roots Two Divided By Love 2:34
E5 Alice Cooper No More Mr. Nice Guy 3:08
E6 David Essex Rock On 2:48
E7 Love Unlimited Yes, We Finally Made It 3:02
E8 Seals & Crofts Hummingbird 4:27
E9 Dr. John Right Place, Wrong Time 2:51
E10 Five Man Electrical Band Werewolf 3:29
F1 Al Green So You're Leaving 2:53
F2 The Spinners* I'll Be Around 3:06
F3 First Choice Love And Happiness 3:25
F4 Gladys Knight & The Pips* Midnight Train To Georgia 3:52
F5 Procol Harum Toujours L'Amour 3:30
F6 Bachman-Turner Overdrive Let It Ride 3:31
F7 Black Sabbath Paranoid 2:46
F8 Faces (3) Cindy Incidentally 2:36
F9 Steppenwolf Magic Carpet Ride 2:58
F10 The Doobie Brothers China Grove 3:14


Gregg Allman Band : Im no angel
O  Sullivan Gilbert : a stranger in my own back yard