Navigáció átugrása.

Hanglemez, bakelit lemezbolt
LP-CD adás-vétel, Record shop

(VPI lemezmosóval takarított hanglemezek)

60 Original Hits By The Original Artists -3LP-

3.000 Ft
Album adatai
60 Original Hits By The Original Artists
Kiad√°si √©v: 
Big Seven, Ronco
√Ār eur√≥: 
Cikksz√°m: 16533

A1 Love Unlimited Orchestra Loves Theme  
A2 Carl Douglas Kung Fu Fighting  
A3 Bachman-Turner Overdrive Takin' Care Of Business  
A4 The Stylistics You Make Me Feel Brand New  
A5 Gladys Knight And The Pips I've Got To Use My Imagination  
A6 George McCrae Rock Your Baby  
A7 The Spinners* I'll Be Around  
A8 Jim Weatherly The Need To Be  
A9 Fancy (3) Wild Thing  
A10 Truth (4) I Can't Go On  
B1 Kool & The Gang Hollywood Swinging  
B2 Barry White Never, Never Gonna Give You Up  
B3 Ecstasy, Passion & Pain Ask Me  
B4 Four Tops One Chain Don't Make No Prison  
B5 Aretha Franklin Natural Woman  
B6 Hudson Brothers So You Are A Star  
B7 The Grass Roots Sooner Or Later  
B8 Hog Heaven Happy  
B9 Leon Haywood Keep In The Family  
B10 Lamont Dozier Trying To Hold On To My Woman  
C1 Barry White Never, Never Gonna Give Ya Up  
C2 Aretha Franklin A Natural Woman  
C3 The Stylistics Brake Up To Make Up  
C4 The Grass Roots Two Divided By Love  
C5 Alice Cooper No More Mr. Nice Guy  
C6 David Essex Rock On  
C7 Love Unlimited Yes, We Finally Made It  
C8 Seals & Crofts Hummingbird  
C9 Dr. John Right Place, Wrong Time  
C10 Five Man Electrical Band Werewolf  
D1 Al Green So You're Leaving  
D2 The Spinners* I'll Be Around  
D3 First Choice Love And Happiness  
D4 Gladys Knight And The Pips Midnight Train To Georgia  
D5 Procol Harum Toujours L'amour  
D6 Bachman-Turner Overdrive Let It Ride  
D7 Black Sabbath Paranoid  
D8 Faces (3) Cindy Incidentally  
D9 Steppenwolf Magic Carpet Ride  
D10 The Doobie Brothers China Grove  
E1 Wild Cherry Play That Funky Music  
E2 Firefall You Are The Woman  
E3 England Dan & John Ford Coley Nights Are Forever Without You  
E4 Brick Dazz  
E5 Diana Ross One Love In My Lifetime  
E6 Parker McGee I Just Can't Say No To You  
E7 Bar-Kays Shake Your Rump To The Funk  
E8 David Dundas Jeans On  
E9 Barry Manilow Tryin' To Get The Feeling Again  
F1 Bay City Rollers I Only Want To Be With You  
F2 Spinners The Rubberband Man  
F3 William Bell Trying To Love Two  
F4 Diamond Reo Ain't That Peculiar  
F5 Ohio Players Who'd She Coo  
F6 Barry Mann The Princess And The Punk  
F7 John Sebastian Welcome Back  
F8 The Charlie Daniels Band Wichita Jail  
F9 Orleans Dance With Me


Mih√°ly Tam√°s : szintetiz√°torvar√°zs
Springfield Rick : living in  oz